Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Përditësimi i fundit: 17 maj 2023

Në Daka Outlet, e aksesueshme në dakaoutlet.com, ne vlerësojmë dhe respektojmë privatësinë tuaj. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si ne mbledhim, përdorim, zbulojmë dhe ruajmë informacionin tuaj personal kur përdorni faqen tonë të internetit. Ju lutemi lexoni me kujdes këtë Politikë të Privatësisë. Nëse nuk jeni dakord me kushtet e kësaj Politike të Privatësisë, ju lutemi mos hyni në faqen tonë të internetit.

Informacioni që mbledhim

Ne mund të mbledhim informacione personale që ju na jepni vullnetarisht kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe ndërveproni me veçoritë e saj. Informacioni që mbledhim mund të përfshijë:

 • Informacioni i kontaktit (si emri, adresa e emailit, numri i telefonit dhe adresa e postës)
 • Informacioni i faturimit dhe pagesave
 • Historia e porosive dhe blerjeve
 • Kredencialet e hyrjes në llogari

Ne gjithashtu mund të mbledhim informacione të caktuara jo-personale automatikisht kur vizitoni faqen tonë të internetit, si adresa juaj IP, lloji i shfletuesit, sistemi operativ dhe URL-të referuese.

Përdorimi i Informacionit

Ne përdorim informacionin e mbledhur për qëllime të ndryshme, duke përfshirë:

 • Përpunimi dhe përmbushja e porosive
 • Ofrimi i mbështetjes së klientit
 • Personalizimi dhe përmirësimi i përvojës suaj të blerjeve
 • Dërgimi i emaileve dhe buletineve promovuese
 • Kryerja e hulumtimeve dhe analizave të tregut
 • Sigurimi i sigurisë dhe integritetit të faqes sonë të internetit

Zbulimi i informacionit

Ne mund t’ua zbulojmë informacionin tuaj personal palëve të treta në rrethanat e mëposhtme:

 • Për të përpunuar porositë dhe pagesat tuaja
 • Për të përmbushur detyrimet ligjore ose për të zbatuar Kushtet tona të Shërbimit
 • Për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë, si dhe të klientëve tanë dhe publikut
 • Me pëlqimin tuaj ose në drejtimin tuaj

Ne gjithashtu mund të ndajmë informacione të grumbulluara ose anonime që nuk ju identifikojnë drejtpërdrejt me palët e treta për marketing, reklamim ose qëllime të tjera.

Siguria

Ne marrim masa të arsyeshme për të mbrojtur sigurinë e informacionit tuaj personal. Megjithatë, ju lutemi vini re se asnjë metodë transmetimi ose ruajtjeje nuk është 100% e sigurt. Prandaj, ne nuk mund të garantojmë sigurinë absolute të informacionit tuaj.

Lidhjet me faqet e internetit të palëve të treta

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të palëve të treta që nuk operohen nga ne. Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi përmbajtjen dhe praktikat e këtyre faqeve të internetit dhe nuk jemi përgjegjës për politikat e tyre të privatësisë. Ne ju inkurajojmë të rishikoni politikat e privatësisë së çdo faqe interneti të palëve të treta që vizitoni.

Privatësia e Fëmijëve

Faqja jonë e internetit nuk është e destinuar për fëmijët nën moshën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga fëmijët nën 13 vjeç. Nëse bëhemi të vetëdijshëm se kemi mbledhur informacion personal nga një fëmijë nën 13 vjeç, ne do të ndërmarrim hapat e duhur për të fshirë informacionin.

Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Ne mund ta përditësojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Versioni i përditësuar do të tregohet nga data “Përditësimi i fundit” në fillim të kësaj politike. Ne ju inkurajojmë të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Privatësisë për çdo ndryshim.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë ose praktikat tona të të dhënave, ju lutemi na kontaktoni në [email protected].

2
0