Dorëzimi dhe Kthimi

Dorëzimi dhe Kthimi

Dorëzimi dhe Kthimi

Përditësimi i fundit: 17 maj 2023

Faleminderit për blerjet në Daka Outlet. Kjo faqe përshkruan politikën tonë të dorëzimit dhe kthimit për produktet e blera përmes faqes sonë të internetit dakaoutlet.com. Duke bërë një blerje, ju pranoni të pajtoheni me termat dhe kushtet e mëposhtme.

Dorëzimi

Ne përpiqemi të përpunojmë dhe dërgojmë porositë menjëherë. Këtu janë disa pika të rëndësishme që duhen mbajtur parasysh në lidhje me dorëzimin tonë:

 • Aktualisht ofrojmë dërgesa brenda Evropës, Shteteve të Bashkuara dhe Mbretërisë së Bashkuar.
 • Kohët e dorëzimit mund të ndryshojnë në varësi të mënyrës së transportit, destinacionit dhe faktorëve të tjerë jashtë kontrollit tonë.
 • Ne ofrojmë kohën e vlerësuar të dorëzimit gjatë procesit të arkëtimit. Ju lutemi vini re se këto janë vlerësime dhe jo data të garantuara të dorëzimit.
 • Porositë zakonisht dërgohen brenda 24 – 48 orëve. Megjithatë, gjatë periudhave të pikut ose promovimeve, mund të ketë vonesa të vogla në përpunim.

Tarifat e Transportit

Tarifa e transportit do të aplikohet në arkë. Tarifat e sakta të transportit do të llogariten bazuar në adresën e dorëzimit dhe peshën ose dimensionet e artikujve në porosinë tuaj.

Ndjekja e Porosive

Pasi porosia juaj të jetë dërguar, ne do t’ju ofrojmë një numër kontakti për të gjurmuar dërgesën tuaj. Ju mund ta përdorni këtë informacion për të monitoruar ecurin e dorëzimit tuaj. Ju lutemi vini re se mund të duhet pak kohë që informacioni i gjurmimit të përditësohet pas dërgesës.

Kthimet dhe Këmbimet

Ne dëshirojmë që ju të jeni plotësisht të kënaqur me blerjen tuaj. Nëse keni nevojë të ktheni ose shkëmbeni një artikull, ju lutemi rishikoni udhëzimet e mëposhtme:

 • Ju keni 24 orë nga data e dorëzimit për të kërkuar një kthim ose shkëmbim.
 • Artikulli duhet të jetë në gjendjen e tij origjinale, i papërdorur dhe në paketimin e tij origjinal.
 • Disa artikuj mund të mos jenë të pranueshëm për kthim ose shkëmbim për arsye higjienike ose sigurie.
 • Për të kërkuar një kthim ose shkëmbim, ju lutemi plotësoni formularin në dakaoutlet.com/returns.
 • Pasi të marrim artikullin e kthyer dhe të verifikojmë gjendjen e tij, ne do të shqyrtojmë rimbursimin ose shkëmbimin tuaj.

Rimbursimet

Rimbursimet do të lëshohen në formën origjinale të pagesës të përdorur për blerjen. Ju lutemi vini re sa vijon:

 • Tarifat e transportit janë të pakthyeshme, përveç nëse kthimi është për shkak të gabimit tonë.
 • Mund të duhen 24 – 48 orë që rimbursimi të pasqyrohet në llogarinë tuaj pasi ta kemi vlerësuar.
 • Nëse nuk e keni marrë rimbursimin tuaj brenda afatit kohor të pritur, ju lutemi kontaktoni suportin tonë të klientit.

Artikuj të Dëmtuar ose me Defekt

Nëse merrni një artikull të dëmtuar, ju lutemi kontaktoni mbështetjen tonë të klientit brenda 24 orëve nga marrja e porosisë. Ne do t’ju udhëzojmë gjatë procesit të kthimit dhe do të organizojmë një zëvendësim ose rimbursim.

Transporti i Kthimit

Nëse po ktheni një artikull, ju jeni përgjegjës për kostot e transportit të kthimit, përveç nëse kthimi është për shkak të gabimit tonë. Ne rekomandojmë përdorimin e një metode transporti që mund të gjurmohet për të siguruar që artikulli të na kthehet në mënyrë të sigurt.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me politikën tonë të dorëzimit dhe kthimit, ju lutemi kontaktoni mbështetjen tonë të klientit në [email protected]

2
0