Orë Rolex A+

150,00 
15 njerëz po e shikojnë këtë për momentin
Dorëzimi i parashikuar:
22 - 29 Jun, 2024
Trust Badge
Pagesa te sigurta dhe te garantuara

Përshkrim

40 mm
Stainless Steel
Saphire Glass
Automatic

2
0